קניידעלך בתוספת ירקות 'סמויים' ב- 100 קלוריות כל אחד

חדשות כיפה מאגר המתכונים 06/04/14 15:54 ו בניסן התשעד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

• משקל דיגיטלי

• 270 גרם קמח מצה / כ- 1000 קלוריות

• 150 גרם גזר מגורד / כ- 50 קלוריות

• 350 גרם קישואים מגורדים / כ- 50 קלוריות

• 2 כוסות מים / 0 קלוריות

• 200 גרם מרגרינה / כ- 1450 קלוריות

• 100 גרם עלי סלרי קצוצים דק / כ- 20 קלוריות

(אפשר להחליף את עלי הסלרי בפטרוזיליה או בכוסברה).

• 25 גרם אבקת מרק / כ- 80 קלוריות

• 4 ביצים גדולות / כ- 350 קלוריות

הוראות הכנה

1. לאדות את הקישואים והגזר עם 25 גרם מרגרינה ואבקת מרק.

2. להרתיח שתי כוסות מים עם 175 גרם מרגרינה, לכבות את האש, להוסיף קמח מצה, את הקישואים והגזר המאודים, הסלרי הקצוץ, מלח ופלפל לפי הטעם ולתת להתקרר.

3. להוסיף 4 ביצים ולערבב היטב.

4. לשים במקרר למשך הלילה.

5. למחרת, ליצור (בידיים רטובות) כדורים של כ- 50-55 גרם כל אחד ולזרוק לתוך מרק חם.

את הכמות לכל קניידלאך ניתן למדוד בשתי דרכים: (א) לשים את הקערה עם התערובת על המשקל ולגרוע בכל פעם 50 גרם, או (2) לשים נייר פרגמנט על המשקל ולהניח עליו בכל פעם כמות מדודה של 50 גרם ואז ליצור כדורים.

הערות

30 כדורים נמוחים מתוך : מועדון ה-100 קלוריות באריזה

המתכון באדיבות מועדון 100 קלוריות

כתבות נוספות