מצרכים
לפי כוס מדידה של 250 מ"ל:
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
1 כוס גרנולה
2 כפיות אבקת אפיה
1 כוס טחינה
2 כפות חמאת בוטנים (אפשר יותר, אם מעוניינים בטעם דומיננטי יותר ובעוגיות נימוחות יותר, אני משתמשת בסוג עם שברי הבוטנים)
1 ביצה
25 ג´ מחמאה רכה (אני משתמשת במזולה)
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
כפית תמצית וניל
מעט קינמון
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים יבשים בנפרד ורטובים בנפרד.
מאחדים במיקסר.
יוצרים גומות באמצעות כפית מדידה
ומועכים לעוגיות בגובה של כ1/2 ס"מ.
(בתבנית רגילה יהיו כ20 עוגיות).
אני מקפיאה את הבצק שנותר לפעם הבאה.
אופים כ10-15 ד´ עד שהן נראות יבשות, בחום של 175 מעלות.
בתאבון!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות השם מפליל את המקור... (: