מצרכים
2-3 שיני שום קצוצים
4-5 עגבניות (עדיף רכות)
2כפות שמן
פפריקה
מלח לפי הטעם
3 כפות רסק עגבניות
קומקום מים רותחים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מניחים את העגבניות בקערה שופכים עליהן מים רותחים (מכסים אותן עם המים), נותנים להן להתרכך כ- 5 דק´. בינתיים מטגנים בסיר קטן או מחבת את השום הקצוץ עם השמן, חוזרים לעגבניות מוציאים אותן מהמים ומקלפים את הקליפה, חותכים אותן לקוביות ומכניסים לסיר עם השום המטוגן ומבשלים על אש נמוכה עד שהעגבניות מתרככות ומוסיפים מלח, פפריקה ורסק עגבניות. בתיאבון!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן