כמהין

חדשות כיפה danos5 06/05/13 17:25 כו באייר התשעג

מצרכים

גרם קמח

כפית שמרים

3/4 כוס מים פושרים

קורט סוכר

קורט מלח

מעט שמן זית

200 גרם גבינת ברי

2 פטריות פורטבלו גדולות

2 כפיות שמן כמהין לבן

רבע כוס עירית קצוצה

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

הוראות הכנה

1. בקערה להכניס את הקמח, סוכר, מלח והשמרים לערבב ולהוסיף את המים ולהמשיך בערבוב.

2. כשהבצק אחיד יש לכסות ולתת לו לתפוח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לאחר שהבצק תפח יש להניחו על משטח עבודה לפזר מעט קמח משני הצדדים כדי שלא ידבק ולרדד עם מערוך.

5. לשמן תבנית אפיה עגולה ולהניח את הבצק.

6. על הבצק לפזר את הגבינה, הפטריות והעירית ולאפות 40 דקות.

7. כשהפיצה מוכנה להוציא מהתנור למזוג מעל את השמן כמהין ולפזר גבינת פרמזן

הערות

יותר מידע ועוד מתכונים www.kmehin.co.il

כתבות נוספות