מצרכים
5 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
הוראות הכנה
-לחמם תנור ל170 מעלות צלזיוס
- להפריד חלבונים וחלמונים מהביצים
- להקציף את החלבונים יחד עם 3/4 כוס סוכר
- לערבב היטב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר
- לערבב עם תערובת החלמונים את שאר החומרים
- להוסיף את קצף החלבונים ולקפל אותו בזהירות לתוך התערובת
לשפוך לתוך תבנית (תבנית חד פעמית בינונית A4) ולאפות.
הערות
עוגה אחת וזה הפטנט:
כשהעוגה מוכנה להוציא אותה מהתנור ולזרוק אותה (עם כשהחלק התחתון של התבנית למטה) מגובה 10-15 ס"מ על משטח ישר לדוגמא השיש.
זה גורם לכך שהעוגה לא תיפול.
המתכון באדיבות מתכון שקיבלתי מחברה