עוגת טורט מוצלחת (עם פטנט)

חדשות כיפה כלהכלה1 22/04/13 19:31 יב באייר התשעג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

5 ביצים

1.5 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס מיץ תפוזים

3/4 כוס שמן

הוראות הכנה

-לחמם תנור ל170 מעלות צלזיוס

- להפריד חלבונים וחלמונים מהביצים

- להקציף את החלבונים יחד עם 3/4 כוס סוכר

- לערבב היטב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר

- לערבב עם תערובת החלמונים את שאר החומרים

- להוסיף את קצף החלבונים ולקפל אותו בזהירות לתוך התערובת

לשפוך לתוך תבנית (תבנית חד פעמית בינונית A4) ולאפות.

הערות

עוגה אחת וזה הפטנט:
כשהעוגה מוכנה להוציא אותה מהתנור ולזרוק אותה (עם כשהחלק התחתון של התבנית למטה) מגובה 10-15 ס"מ על משטח ישר לדוגמא השיש.
זה גורם לכך שהעוגה לא תיפול.

המתכון באדיבות מתכון שקיבלתי מחברה

כתבות נוספות