סלט ירקות סיני

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 מלפפונים,

250 גר´ נבטים רחוצים ומסוננים,

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות,

200 גר´ תירס משומר ומסונן,

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב: 2 כפות מיץ לימון, 4 כפות שמן זית, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמנת מתוקה, מלח ופלפל, סוכר חום, לקישוט: פטרוזיליה קצוצה דק, קליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה

פורסים את המלפפונים לרצועות כמו גפרורים,

מערבבים עם שאר חומרי הסלט.

יוצקים לצנצנת בעלת סגר טוב את חומרי הרוטב, מנערים היטב ויוצקים על הירקות.

מגישים בקערות אישיות ומקשטים בחומרי הקישוט.

הערות

4 מנות

כתבות נוספות