עוף פשוט וטעים

חדשות כיפה היריונית22 28/06/12 08:56 ח בתמוז התשעב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כרפס (סלרי) חתוך

עגבניה חתוכה לפרוסות

בטטה

לימון מקופלף חתוך לקוביות

כף דבש

בצל

כרעיים

תבלינים: מלח פלפל, כורכום א.מרק

הוראות הכנה

מטגנים בצל עד להזהבה

מוסיפים את הכרעיים ומטגנים מעט

מוסיפים את הכרפס, העגבניה והלימון ואת התבלינים מערבבים מעט

מוסיפים את הבטטה חתוכה ומבשלים על אש קטנה עד שהעוף מבושל,

לקראת סוף הבישול מוסיפים כף דבש.

הערות

כתבות נוספות