עוגת גבינה עם פירורים מרשימה וטעימה

חדשות כיפה _דינה_ 28/04/12 21:20 ו באייר התשעב

מצרכים

לבסיס (ומעט לטופ):

2 חבילות (בודדים) של ביסקוויטים כתושים דק

150 גרם חמאה מומסת

הקרם:

1 שמנת מתוקה 25%

גבינה לבנה 5% -500 גרם

2 אבקות פודינג וניל

סוכר לפי טעם

1/2 כוס חלב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

בסיס:

מכניסים את הביסקוויטים הכתושים לתוך קערה,יוצקים מעל את החמאה המומסת ומערבבים לעיסה.

מורחים 75% מהעיסה בתבנית. 25% משאירים בצד.

הקרם:

מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב,מוסיפים חצי כוס חלב, את שני הפודינג-וניל וסוכר לפי הטעם.

יוצקים את הקרם מעל הבסיס,ומעל הקרם מפזרים את הפירורים ומכניסים למקרר (לא למקפיא!)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

תבנית עגולה בקוטר 30 ס"מ בתאבון!! :-)

המתכון באדיבות עירבוב מתכונים

כתבות נוספות