מצרכים
שניצל פרוס
רוטב צ´ילי מתוק
מל´´פ
ביצה
קמח
פירורי לחם
שומשום (לא חייב)
שמן לטיגון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. משרים את חתיכות השניצל ברוטב צ´ילי מתוק, מטבלים במל´´פ לפי הטעם.
2. מניחים במקרר עד שמוכנים לטגן..
3. מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק.
4. מכינים 3 צלחות: צלחת קמח, צלחת עם ביצה טרופה, צלחת עם פירורי לחם ושומשום.
5. לטבול כל חתיכת שיניצל בצלחות, בסדר הבא: קמח, ביצה, פירורי לחם.
6. לטגן בשמן משני הצדדים עד שמוכן.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן