רוטב עגבניות לפסטה

חדשות כיפה דוסית! 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 בצל בינוני קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק

3 כפות שמן זית

1 קופסת עגבניות קלופות ומרוסוקות (800 גר´)

1/2 כוס מים

2 ענפי טימין טריים

4 כפות עלי בזיליקום קצוצים

2-4 כפות טבעות זיתים

מלח

פלפל שחור טחון טרי

ומעט סוכר עפ"י הטעם

להגשה: פרמזן מגורר ועלי בזיליקום לקישוט

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

בסיר כבד מחממים את שמן ומזהיבים בצל. מוסיפים שום, ומטגנים עוד דקה. יוצקים עגבניות כתושות ומים, מרתיחים ומתבלים. מוסיפים טימין, בזיליקום וזיתים, מבעבעים על אש נמוכה כ-15 דקות (אם צריך מדללים במים). מבשלים את הרביולי לפי ההוראות מסננים ומערבבים עם הרוטב החם, מגישים מיד עם או בלי פרמזן.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

הערה: אני בד"כ משתמשת בתבלינים איטלקיים לפי מה שיש בבית (וכמעט תמיד מדובר בתבלינים יבשים - ויוצא מעולה).

המתכון באדיבות אריזה של רביולי תרד "לורנצו" של שטראוס

כתבות נוספות