מצרכים
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן זית
1 קופסת עגבניות קלופות ומרוסוקות (800 גר´)
1/2 כוס מים
2 ענפי טימין טריים
4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
2-4 כפות טבעות זיתים
מלח
פלפל שחור טחון טרי
ומעט סוכר עפ"י הטעם
להגשה: פרמזן מגורר ועלי בזיליקום לקישוט
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
בסיר כבד מחממים את שמן ומזהיבים בצל. מוסיפים שום, ומטגנים עוד דקה. יוצקים עגבניות כתושות ומים, מרתיחים ומתבלים. מוסיפים טימין, בזיליקום וזיתים, מבעבעים על אש נמוכה כ-15 דקות (אם צריך מדללים במים). מבשלים את הרביולי לפי ההוראות מסננים ומערבבים עם הרוטב החם, מגישים מיד עם או בלי פרמזן.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות אריזה של רביולי תרד "לורנצו" של שטראוס