פרגיות מדהימות!!!

חדשות כיפה ננוש1 04/10/10 00:00 כו בתשרי התשעא

מצרכים

מגש פרגיות

רוטב צ´ילי

יין

שמן זית

כורכום

גריל עוף

פפריקה

תבלין לשווארמה

מלח

בצל

הוראות הכנה

לערבב את כל מרכיבי התיבול (חוץ מהבצל) ולהשרות בהם את הפרגיות כשעה-שעתיים.

לטגן בצל בסיר רחב, להניח את הפרגיות על הבצל (כולל הרוטב שנשאר בקערה) ולבשל בסיר מכוסה.

לאחר 15 דק´ להפוך אותם על הצד השני.

לבשל עוד כרבע שעה, ולסגור את האש. להשאיר עוד שעה בסיר מכוסה.

פשוט ללקק את האצבעות!

מומלץ!

הערות

כ-12 יחידות

כתבות נוספות