פשטידת חלה

חדשות כיפה מיצמיצ 13/09/10 00:00 ה בתשרי התשעא

שאריות חלה, צילום: shutterstock
שאריות חלה, צילום: shutterstock

מצרכים

כ- 8 פרוסות חלה

2 סלסילות של פטריות טריות פרוסות

100 גרם חמאה

1-2 כפות אבקת מרק בצל

2 ביצים

2 שמנת מתוקה

מלח, פלפל

פרמזן מגורד

הוראות הכנה

מרפדים תבנית פירקס בפרוסות חלה ישנה.

ממיסים 50 גרם חמאה ומטפטפים על הפרוסות.

ביתר החמאה מטגנים מעט את הפטריות מפזרים מעל הפרוסות באופן שווה.

מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, מלח, פלפל, אבקת מרק, ושופכים מעל.

מפזרים פרמזן כמה שאוהבים ומכניסים לתנור מחומם 180 מעלות בערך 40 דקות.

הערות

המתכון באדיבות מקור המתכון: רות אוליבר

כתבות נוספות