מצרכים
דג סול
קמח
ביצים 2
פפריקה אדומה מעט
פטרוזיליה יבשה קצוצה מעט
מלח
מעט מים
פירורו לחם
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
להשרות את הדג במיץ לימון למספר דק´(לא יותר מידי אחרת "מתפרק").
לסחוט.
להכין:
קערית קמח
קערית של:ביצים, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ומעט מים- לערבב טוב טוב.
קערית של פירורי לחם
לטבול את הדג בקמח אחר כך בבלילת הביצים , פירורי לחם ולטגןץ
ט ע י ם מ א ו ד!
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות לא זכור לי.