מצרכים
שתי שיני שום קצוצות
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 אבוקדו רכים מקולפים
מיץ מחצי לימון
1 חופן כוסברה קצוצה
1 עגבניה פרוסה
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מכינים בקערה את השום הקצוץ, הבצל הירוק, פלפל ירוק חריף, ומעט מלח.
מוסיפים את האבוקדו ומועכים את הכל יחד עם המזלג. רצוי לא למעוך לדרגה של ממרח, אלא להשאיר מעט גושי.
סוחטים פנימה מיץ מחצי לימון, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.
מגישים את הגוואקמולי עם טורטיות ועיטור עגבניות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן