מצרכים
3 כוסות קמח
1 כוס מים
250 גר´ מרגרינה
1 כף סוכר
1 כפית מלח
25 גר´ שמרים (חצי קוביה)
500 גר בשר בקר טחון
ביצה טרופה
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים את הקמח עם המרגרינה. בנפרד מערבבים את השמרים עם כוס מים, סוכר ומלח. מאחדים את המים והקמח ולשים לבצק מעט דביק. מכסים את הבצק ונותנים לנוח במקרר לפחות שעתיים.
מתבלים את הבשר בתבלינים שאוהבים ומטגנים.
משטחים חצי מהבצק על תחתית התבנית, מעל משטחים את המילוי, וסוגרים עם מחצית הבצק הנותרת. מצפים בביצה טרופה.
אופים בחום של כ-200 מעלות בערך 40 דק.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות סבתא של בעלי