פשטידת טונה ופלפלים

חדשות כיפה יוגלי 09/05/10 00:00 כה באייר התשע

מצרכים

בצק עלים

1 בצל

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק

2 קופסאות טונה

1 חב´ קטנה רסק עגבניות

מלח, פלפל

לא הכרחי:

ביצה

שומשום

הוראות הכנה

לחתוך בצל ולטגן בסיר.

לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהוסיף.

לאחר שמתרכך להוסיף קופסאות טונה.

להוסיף רסק עגבניות ותבלינים.

להשאיר קצת על האש.

בינתיים לרפד תבנית בבצק עלים, גם בצידי התבנית.

לשפוך לתוכה את התערובת ולכסות מעל ברדיד בצק עלים.

אפשר למרוח קצת ביצה ולפזר שומשום.

לאפות בתנור עד שהבצק מוכן (לבדוק שמעטפת הבצק והתחתית מוכנה גם).

בתיאבון!

הערות

4-6 מנות פשוט וטעים. בדוק ומנוסה. אפשר להגיש גם כמנה עיקרית בארוחה קלה.

המתכון באדיבות מקורי שלי

כתבות נוספות