מאפינס תירס

חדשות כיפה rench 23/04/10 00:00 ט באייר התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 קופ´ שימורי תירס (550 ג´ לפני סינון) או 1/2 שקית גרגירי תירס קפואים

1 קוטג´

1 שמנת חמוצה של פעם או 2 כפות נדיבות של גבינה לבנה (כ130 ג´ גבינה לבנה)

קמח מצה - עד חצי כוס

גבינה צהובה מגוררת - לפי הטעם (כ80 ג´)

2 ביצים

אופציונלי: 3 פרוסות גבינה צהובה

תבנית שקעים או 12 כלים אישיים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מסננים את התירס ומערבבים את כל החומרים, למעט פרוסות הגבינה הצהובה.

משמנים היטב - עדיף בספריי שמן - את תבנית המאפינס.

אופציונלי: בתחתית כל שקע שמים 1/4 פרוסת גבינה צהובה (ויש שיגידו שיותר טעים לשים למעלה, איך שתרצו).

ממלאים את השקעים (המאפינס לא תופחים) ומכניסים לתנור מחומם ל180 מעלות, בערך 50 דקות.

אם רוצים לחלץ את המאפינס מהשקעים, יש להמתין עד שיתקררו.

בתיאבון.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

12 מאפינס

המתכון באדיבות בהשראת פשטידת תירס של דוסית!

כתבות נוספות