באונטי תוצרת בית-ממתק קוקוס מצופה

חדשות כיפה עוברים לאריאל 24/03/10 00:00 ט בניסן התשע

מצרכים

350 ג´ קוקוס

200 ג´ מחמאה

1 ריץ

כוס סוכר

הוראות הכנה

בסיר קטן ממיסים את המרגרינה, עם הסוכר

מסירים מהאש,

מוסיפים את הריץ´ והקוקוס

מערבבים לתערובת אחידה

יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה (העיסה דביקה ולא יציבה)

מכניסים למקפיא לייצוב

חותכים למלבנים-אפשר להגיש ככה

ואפשר לטבול את המלבנים אחד אחד בשוקולד מומס (עדיף שוקולד שמומס עם קצת מרגרינה או שמנת מתוקה)

הערות

כשר לפסח!!
דומה לחטיף "באונטי", קל להכנה

המתכון באדיבות מתכון מהאינטרנט ששיניתי כמויות

כתבות נוספות