מצרכים
פריכית אורז
מיונז
קטשופ
פרוסת גבינה צהובה 9%
מלח, תבלינים
זית/ פטריות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מורחים על הפריכית מיונז, מעל קטשופ, מעל מלח ותבלינים. מחלקים את פרוסת הגבינה למס´ פיסות ומסדרים כך שתכסה את הפריכית. בוצעים זית ביד ומפזרים מעל/ פטריות, מכניסים למיקרו ל-35 שניות בדיוק (הזמן חושב כך שהגבינה תימס אך עדיין לא תתקשה).
ניתן לשחק עם כל המרכיבים/ תוספות, אפשר וכדאי להחליף את הקטשופ/ מיונז ברוטב אלף האיים.
רצוי להשתמש בגבנ"צ 9% כי 5% לא נמסה כמעט.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן