עוגיות שוקולד ציפס ואגוזים

חדשות כיפה פו_הדב 17/01/10 00:00 ב בשבט התשע

מצרכים

1 כוס אגוזי מלך שבורים לחתיכות קטנות

3/4 כוס שוקולד צ´יפס

3/4 כוס סוכר

3.5 כוסות קוואקר

1/4 כוס מים

3/4 כוס שמן

2 ביצים

1-1.5 כוס קמח

הוראות הכנה

בקרעה גדולה מערבבים את החומרים היבשים:

שוקולד צ´יפס,אגוזים,קואקר,סוכר

מוסיפים: מים, שמן וביצים

מערבבים טוב טוב

עכשיו מוסיפים את הקמח לאט לאט עד שרואים שהעיסה מגובשת וניתן ליצור עוגיות.

כשהעיסה מוכנה, יוצרים עיגולים בידיים משומנות מעט.

מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות.

הערות

25 עוגיות

כתבות נוספות