מצרכים
2 חזה עוף חתוכים לקוביות גסות
4-6 תפו"א קטנים קלופים וחצויים
1-2 קישוא פרוס עבה
חצי קופסת שימורים של תירס מסוננים היטב
2-3 שיני שום חתוכים
1 בצל גדול קצוץ גס
1-2 כפות שמן
4 כפות רוטב חמוץ מתוק
כף רסק עגבניות
2 כפות עכבניות מרוסקות
2-4 כוסות מים (אם רוצים סמיך או נוזלי)
מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
בסיר מטגנים את הבצל בשמן
נוסיף את השום ונטגן עד להזהבה קלה
נוסיף את הקישואים והתירס ונערבב כדקה
נוסיף את חתיכות חזה העוף ונערבב דקה נוספת
כעת נוסיף את החמוץ מתוק, הרסק, והעגבניות המרוסקות.
לאחר מכן נוסיף את תפו"א.
מומלץ להוסיף את המים בהדרגה. כדאי לכל הפחות לכסות את כל הירקות.
נשאיר על אש בינונית למשך כשלושים דקות.
כדאי לערבב מדי פעם.
בתיאבון.
הערות
המתכון באדיבות ראשי הקודח