גונדי ברנז'י - קציצות בשר ואורז ברוטב בצל

חדשות כיפה אחת מל"ו 16/09/10 00:00 ח בתשרי התשעא

מצרכים

250 גרם בשר הודו אדום טחון, 1/3 כוס אורז, בצל בינוני מגורר בפומפיה גסה, מלח ופלפל, כמון, כורכום, 1/4 כוס שמן, בצל בינוני קצוץ

.

הוראות הכנה

הכנה: לשים לעיסה את הבשר הטחון, האורז, הבצל המגורר, והתבלינים

מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומשחמים. מוסיפים לסיר מים ומביאים לרתיחה. יוצרים כדורים מתערובת הבשר ומוסיפים לסיר. מכסים ומבשלים כ-20 דקות. אפשר להוסיף לסיר תפוחי אדמה.

הערות

אנחנו עושים תמיד לפחות כמות כפולה.
וגם אפשר להוסיף לעיסת הכדורים עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם.

כתבות נוספות