רוטב זיתים לפתיתים

חדשות כיפה forever 25/11/09 00:00 ח בכסלו התשע

מצרכים

1 בצל קטן קצוץ דק

1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות

1/3 כוס זיתים חתוכים (עיגולים)

3 שיני שום

4 כפות גדושות רסק עגבניות

מעט קטשופ

2 כוסות מים

מלח, אורגנו

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל במעט שמן, וכשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את העגבניות והזיתים. מאדים על אש בינונית כ5 דקות ולאחר מכן כותשים פנימה את שיני השום. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, הקטשופ והתבלינים ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות, וזה מוכן. אנחנו טרפנו את זה ביחד עם הפתיתים.

הערות

כתבות נוספות