מצרכים
1 בצל גדול, חתוך לטבעות
3 נקטרינות גדולות חתוכות
6 פרגיות (בערך)
מל"פ
פפריקה מתוקה
1/4 כוס צ´ילי מתוק
1/4 כוס מייפל
מעט שמ"ז
הוראות הכנה
1. לאדות בסיר את הבצל בעדינות, מכוסה על אש בינונית עד שמתרכך (לא מזהיב ולא נשרף).
2. מוסיפים נקטרינות, לערבב ולסגור את הסיר לעוד 2-3 דקות.
3. להוסיף את הפרגיות (שלמות או חתוכות), מייפל, צ´ילי, תבלינים, מערבבים וסוגרים את הסיר.
4. לאחר רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק´ עד שהפרגיות מוכנות.
טעים מאוד על אטריות אורז.
הערות
3