פרגיות בנקטרינות

חדשות כיפה חותם ואצבעונית 24/11/09 00:00 ז בכסלו התשע

מצרכים

1 בצל גדול, חתוך לטבעות

3 נקטרינות גדולות חתוכות

6 פרגיות (בערך)

מל"פ

פפריקה מתוקה

1/4 כוס צ´ילי מתוק

1/4 כוס מייפל

מעט שמ"ז

הוראות הכנה

1. לאדות בסיר את הבצל בעדינות, מכוסה על אש בינונית עד שמתרכך (לא מזהיב ולא נשרף).

2. מוסיפים נקטרינות, לערבב ולסגור את הסיר לעוד 2-3 דקות.

3. להוסיף את הפרגיות (שלמות או חתוכות), מייפל, צ´ילי, תבלינים, מערבבים וסוגרים את הסיר.

4. לאחר רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק´ עד שהפרגיות מוכנות.

טעים מאוד על אטריות אורז.

הערות

3

כתבות נוספות