מצרכים
6-7 כרעיים{עוף}
3 בצלים {חתוכים לקוביות}
1-2 חצילים {חתוכים לקוביות}
תבלינים: 1 כף מרק עוף
1/2 כף מלח
חצי כף כמון
חצי כף כורכום
1 כף פלפל שחור
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1.לטגן את הבצלים בשמן עד שיזהיבו.
להוסיף את רצועות העוף לבצל ולבשל בערך 10 דקות עד שיזהיבו.
לטבל לפי הכמויות הרשומות.
2.את החצילים לאדות במחבת נפרד בלי שמן, לאחר 10 דקות בערך החצילים יפרישו מים, ואת החצילים עם המים לשפוך על העוף.לערבב. ולסגור את הסיר במכסה.
לאחר חצי שעה בערך האוכל מוכן.
קל מאד להכנה ומאד מאד טעים,
שווה לנסות....
הולך מצויין עם אורז, ואפשר גם עם ספגטי לבן.
בתאבון.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות חברה הביאה לי