מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה: סויה, פפריקה, שום כתוש. משרים בזה חלקי עוף.
בזמן ההמתנה בפיירקס גדול מניחים: הרבה טבעות של בצל מטוגן שחום (2 בצלים או יותר). מעל מפזרים (על כל השטח של הפיירקס): 2 כוסות אפונה קפואה/ פטריות חתוכות/ גרעיני תירס קפוא/אפונה וגזר/תרד או הכל יחד (או פחית שימורים). כוס אורז (לא מבושל, לא שטוף). מסדרים מעל את חלקי העוף (אם נשארה המרינדה שלו, אז גם לשפוך לתוך הפיירקס). שופכים על הכל 2 כוסות מים רותחים [לדעתי עדיף קצת יותר)] מעורבבים עם כף אבקת מרק בצל וכף אבקת מרק עוף. מכסים היטב. שולחים לתנור שעתיים ב 180 מעלות.
הערות
כשרוצים ארוחה שלמה במעט עבודה...
כשרוצים ארוחה שלמה במינימום מאמץ....
כשרוצים ארוחה שלמה בלי ללכלך הרבה כלים
ושגם יהיה טעים מאוד! זה המתכון!