עוף, אורז וירקות בתבשיל עתיר ואריאציות

חדשות כיפה אחת מל"ו 18/11/09 00:00 א בכסלו התשע

מצרכים

הוראות הכנה

מערבבים בקערה: סויה, פפריקה, שום כתוש. משרים בזה חלקי עוף.

בזמן ההמתנה בפיירקס גדול מניחים: הרבה טבעות של בצל מטוגן שחום (2 בצלים או יותר). מעל מפזרים (על כל השטח של הפיירקס): 2 כוסות אפונה קפואה/ פטריות חתוכות/ גרעיני תירס קפוא/אפונה וגזר/תרד או הכל יחד (או פחית שימורים). כוס אורז (לא מבושל, לא שטוף). מסדרים מעל את חלקי העוף (אם נשארה המרינדה שלו, אז גם לשפוך לתוך הפיירקס). שופכים על הכל 2 כוסות מים רותחים [לדעתי עדיף קצת יותר)] מעורבבים עם כף אבקת מרק בצל וכף אבקת מרק עוף. מכסים היטב. שולחים לתנור שעתיים ב 180 מעלות.

הערות

כשרוצים ארוחה שלמה במעט עבודה...
כשרוצים ארוחה שלמה במינימום מאמץ....
כשרוצים ארוחה שלמה בלי ללכלך הרבה כלים
ושגם יהיה טעים מאוד! זה המתכון!

כתבות נוספות