מרק מהיר מעגבניות טריות

חדשות כיפה אחת מל"ו 18/11/09 00:00 א בכסלו התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חצי כוס שיבולת שועל,

כף שמן,

בצל בינוני קצוץ,

גבעול סלרי קצוץ,

שן שום כתושה,

6 – 8 עגבניות קצוצות,

2 כוסות מים,

כף סוכר חום,

מלח,

רוטב סויה,

פלפל.

הוראות הכנה

מבשלים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום ביחד למשך חמש דקות. מעבירים את העגבניות במעבד מזון ומוסיפים לסיר עם המים. מבשלים כעשר דקות על אש קטנה. בינתיים קולים את הקוואקר במחבת יבשה עד שהוא מזהיב. יש לבחוש כל הזמן למשך כדקה, למנוע חריכה. בוחשים את הקוואקר לתוך המרק וממשיכים לבשל עוד 5 – 10 דקות עד שהמרק מסמיך.

אפשר להשתמש בכוס וחצי מיץ עגבניות, אם אין עגבניות בשלות בבית.

הערות

6 מנות

כתבות נוספות