מצרכים
ראש כרוב חתוך לרצועות דקיקות (תלוי גם בכמות האורחים)
2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים קטן קטן לריבועים
צרור עירית (או בצל ירוק) חתוך קטן
צרור שמיר קטן - חתוך דק
צרור פטרוזיליה חתוך קטן
2-3 שיני שום כתושות
50 - 100 גרם חמוציות אדומות או שחורות
הרוטב לסלט
1/3 כוס שמן זית
2-3 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון
כמה טיפות של שמן שומשום(ממש מעט)
כף סוכר מומס במעט מים חמים)
הוראות הכנה
לערבב היטב היטב את חמרי הרוטב.
ממש לפני ההגשה - להמליח את הסלט ולהוסיף פלפל שחור גרוס. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.
בסוף -להוסיף את החמוציות ולערבב קלות פעם נוספת