סלט כרוב עם חמוציות (משודרג)

חדשות כיפה אחת מל"ו 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

ראש כרוב חתוך לרצועות דקיקות (תלוי גם בכמות האורחים)

2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים קטן קטן לריבועים

צרור עירית (או בצל ירוק) חתוך קטן

צרור שמיר קטן - חתוך דק

צרור פטרוזיליה חתוך קטן

2-3 שיני שום כתושות

50 - 100 גרם חמוציות אדומות או שחורות

הרוטב לסלט

1/3 כוס שמן זית

2-3 כפות חומץ בלסמי

2 כפות מיץ לימון

כמה טיפות של שמן שומשום(ממש מעט)

כף סוכר מומס במעט מים חמים)

הוראות הכנה

לערבב היטב היטב את חמרי הרוטב.

ממש לפני ההגשה - להמליח את הסלט ולהוסיף פלפל שחור גרוס. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.

בסוף -להוסיף את החמוציות ולערבב קלות פעם נוספת

הערות

כתבות נוספות