לפת כבושה
רוצים לקבל את כל החדשות ישירות לתיבת המייל שלכם? שלח
בהצטרפותך לרשימת התפוצה, על ידי הכנסת כתובת הדואר האלקטרוני שלך, הנך מאשר את תנאי השימוש באתר וקבלת דיוור מכיפה
X

מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

לפת כבושה

כשרות פרווה
1
86
רכיבים 2 ק"ג לפתות קטנות וצעירות, קלופות וחתוכות לרבעים
3 כפות מלח גס
2 סלקים בינוניים חתוכים לאצבעות
1 שורש סלרי חתוך לאצבעות
1-2 פלפלונים חריפים טריים
2 כוסות מים שהורתחו וצוננו
חצי כוס חומץ טבעי

הכנה מכינים את הלפת 4 ימים לפחות לפני ההגשה.

בקערה מערבבים את הלפת עם המלח, ומניחים ל-12 שעות.

מעבירים את הלפת עם הנוזלים שהצטברו בקערה, לצנצנת גדולה. מוסיפים את הסלק, הסלרי והפלפלונים, וכן מים וחומץ. אם צריך, מוסיפים נוזל ביחס של 4 מנות מים למנה חומץ, עד שהנוזלים יכסו את הירקות.

סוגרים ושומרים יומיים-שלושה בטמפרטורת החדר
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



טרם התקבלו תגובות