חביתת צ'יפסים

חדשות כיפה ברק22 14/10/09 00:00 כו בתשרי התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 תפוחי אדמה

שמן

2 ביצים

הוראות הכנה

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עגולות ומטגנים על אש גבוהה במחבת.

לאחר שכל הצ´יפסים מטוגנים היטב, מחזירים את כולם למחבת שעדיין על האש, ומשאירים רק מעט מהשמן. טורפים 2 ביצים ויוצקים על הצ´יפסים וממשיכים לטגן כמו חביתה רגילה.

כשהכל מוכן, מכניסים לתוך פיתה עם חומוס ונהנים

הערות

שני סועדים

המתכון באדיבות אלתור עצמי בהשראת אימי

כתבות נוספות