מוסקה

חדשות כיפה אפונה וגזר 30/06/04 00:00 יא בתמוז התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

לבשר:

כמות גדולה של בשר טחון.

חופן עלי פטרוזליה (ללא גבעולים).

כנ"ל כוסברה.

פפריקה מתוקה.

פפריקה חריפה.

מלח, פלפל.

3 שיני שום כתושות.

לחצילים:

3 חצילים גדולים.

שמן.

קמח.

שום כתוש.

עגבניות פרוסות.

4 תפוחי אדמה.

הוראות הכנה

א. מבשלים מתפוחי האדמה פירה. מוסיפים מלח, פלפל ומעט מרגרינה.

ב. מקמחים את החצילים ומטגנים בשמן עמוק.

ג. מוסיפים לבשר הטחון את כל המצרכים הנ"ל.

מערבבים טוב.

בתבנית גדולה משומנת מניחים את מה שיצא כך:

שכבה בשר,

שכבה חצילים

שכבה עגבניות.

שלוש- ארבע שכבות כאלה.

בסוף מוסיפים את הפירה.

מקשטים קצת בעגבניות.

מכניסים לתנור שחומר מראש ל- 180 מעלות.

למשך שעה.

הערות

כתבות נוספות