מצרכים
ביסקויטים
100 גרם שוקולד מריר
4 ביתים
50 גרם מרגרינה
סוכר
1 ריץ´
קפה
קקאו
הוראות הכנה
לטבול ביסקויטים ביין ולהניח בתבנית חד"פ.
שכבה ראשונה:
לבשל בסיר קטן:
100 גרם שוקולד, 3 כפות קקאו, 8 כפות סוכר וקצת מים.
לאחר שהחומרים נמסים להוסיף לשוקולד 4 חלמונים (להוסיף אחד אחד ולערבב מהר) ו50 גרם מרגרינה.
להקציף: 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר, להוסיף לשוקולד בתנועות עטיפה, למרוח מעל הביסקויטים ולהקפיא לשעה.
*לפני שמערבבים את הקצף עם השוקולד- להשאיר קצת שוקולד כדי לקשט מלמעלה את העוגה בסוף.
שכבה שניה:
להקציף ריץ´ עם כף קפה נמס+ 1/4 כוס סוכר.
למרוח מעל שכבת השוקולד ולקשט עם שוקולד למעלה.
להכניס לפריזר...