עוגת גלידה טעימה!!

חדשות כיפה אורטל!!! 30/09/09 00:00 יב בתשרי התשע

מצרכים

ביסקויטים

100 גרם שוקולד מריר

4 ביתים

50 גרם מרגרינה

סוכר

1 ריץ´

קפה

קקאו

הוראות הכנה

לטבול ביסקויטים ביין ולהניח בתבנית חד"פ.

שכבה ראשונה:

לבשל בסיר קטן:

100 גרם שוקולד, 3 כפות קקאו, 8 כפות סוכר וקצת מים.

לאחר שהחומרים נמסים להוסיף לשוקולד 4 חלמונים (להוסיף אחד אחד ולערבב מהר) ו50 גרם מרגרינה.

להקציף: 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר, להוסיף לשוקולד בתנועות עטיפה, למרוח מעל הביסקויטים ולהקפיא לשעה.

*לפני שמערבבים את הקצף עם השוקולד- להשאיר קצת שוקולד כדי לקשט מלמעלה את העוגה בסוף.

שכבה שניה:

להקציף ריץ´ עם כף קפה נמס+ 1/4 כוס סוכר.

למרוח מעל שכבת השוקולד ולקשט עם שוקולד למעלה.

להכניס לפריזר...

הערות

תבנית חד

כתבות נוספות