מצרכים
בצל לבן קצוץ
חצי שקית לקט נורמנדי (גזר, כרובית, ברוקולי)
כף מיונז
2 כפות א. מרק פטריות
כף שמן
ביצה
מל"פ
בצק עלים לבסיס - לא חובה
פירורי לחם - לא חובה
הוראות הכנה
מבשלים את הירקות בסיר עם מי-מלח עד לריכוך חלקי.
מטגנים בצל קצוץ עד שמזהיב ואפילו קצת משחים (אני אוהבת שהוא קלוי...) וממתינים שיתקרר מעט.
מערבבים בקערה את כל החומרים.
[אפשר לשים בצק עלים כבסיס - לאפות כ10 דקות, עד שמזהיב.]
שופכים לתבנית משומנת את תערובת הירקות ומפזרים מעל פירורי לחם.
אופים בחום בינוני כחצי שעה.
הערות
תבנית אינגליש קייק