פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

חדשות כיפה עלמה בלבן 16/09/09 00:00 כז באלול התשסט

מצרכים

500 גרם פסטה

שקית ברוקולי

2 מיכלי שמנת "השף הלבן" 10%

שתי שיני שום

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה.

לקצוץ את שיני השום ולאדות עם הברוקולי עד שהברוקולי רך. לקצוץ את הברוקולי, להוסיף את השמנת ואגוז המוסקט ולהביא לרתיחה. להוסיף את הפסטה, לערבב היטב, להוסיף מלח ופלפל ולהגיש.

הערות

6 נפשות

כתבות נוספות