מצרכים
6 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד 60% מוצקי קקאו
הוראות הכנה
שוברים את השוקולד וממיסים במיקרו .
(המסה במיקרו: חימום ראשוני לדקה או דקה וחצי בחום מלא, הקוביות שומרות על צורתן, מערבבים ומכניסים לעוד חצי דקה עד דקה. חשוב לעצור לערבב כדי למנוע שריפה של השוקולד. מפסיקים את התהליך כשאפשר לערבב לתערובת חלקה לגמרי. עם הניסיון תדו כמה זמן צריך בכל מיקרו)
טורפים את החלמונים ידנית לתפיחה קלה. מוסיפים את השוקולד ממשיכים לטרוף לתערובת אחידה ותפוחה.
מקציפים חלבונים בקערה נקייה לקצה נוקשה.
מעבירים שליש מהקצף לתערובת החלמונים והשוקולד ומקפלים פנימה.
מוסיפים גם את יתר הקץף ומקפלים בעדינות.
מעבירים לכלי הגשה כללי או כלי הגשה אישיים.
מקררים שעתיים לפחות ומוציאים מהמקרר מיד לפני ההגשה.
הערות
המתכון באדיבות favorite food by Jill Dupleix