מצרכים
בצק לחלות - כל אחת עם המתכון שלה
בשרי: חצי ק"ג בשר טחון
בצל גדול מטוגן
2 כפות רסק עגבניות
תבלינים לפי הטעם
4 כפות מים
קופסת פטריות
לחלבי: 2 קופסאות פטריות
בצל מטוגן
100 ג"ר גבינה בוגרית
100 ג"ר גבינה צהובה מגוררת
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לבשרי: לטגן בצל
להוסיף את הבשר ולפורר במזלג.
להוסיף רסק ומים
להוסיף תבלינים לפי הטעם ופטריות.
לבשל על אש קטנה 10 דקות לבחוש מידי פעם
לחלבי: לטגן בצל
לסנן את הפטריות ולהוסיף
לטגן 5 דקות על אש בינונית.
לכבות את האש ולהוסיף את הבולגרית , לערבב
הרכבת הלחם:
משמנים תבנית עגולה חד פעמית.
מרפדים בבצק.
שופכים את התערובת הבשרית או החלבית. על התערובת החלבית זורים את הגבינה הצהובה.
מכסים בעלה נוסף ומהדקים היטב.
מורחים ביצה וזורים סומסום,אופים עד להזהבה
כשזה פושר חותכים למשולשים מוסיפים סלט ירקות טרי
והארוחה מושלמת.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מתכון שנתנה לי כלתי