מצרכים
1 ק"ג תפו"א
50 גר´ חמאה רכה
1 כוס חלב חם
1/2 כוס שזיפים מיובשים קצוצים
1/2 כוס צימוקים
מלח
פלפל
2 כפות דבש
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מבשלים את התפו"א בקליפתם עד שהם מתרככים. קולפים אותם ומועכים היטב.
מוסיפים את יתר החומרים עד לקבלת מרקם אחיד
משטחים בתבנית ואופים במשך 40 דק´.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן