פשטידת לחם

חדשות כיפה מיצמיצ 07/07/09 00:00 טו בתמוז התשסט

מצרכים

כ- 8 פרוסות חלה

2 סלסילות של פטריות טריות פרוסות אפשר גם משימורים

100 גרם חמאה אפשר גם שמן

1-2 כפות אבקת מרק בצל

2 ביצים

2 שמנת לבישול

מלח, פלפל

פרמזן מגורד

הוראות הכנה

מרפדים תבנית פירקס בפרוסות חלה ישנה.

ממיסים 50 גרם חמאה ומטפטפים על הפרוסות.

ביתר החמאה מטגנים מעט את הפטריות מפזרים מעל הפרוסות באופן שווה.

מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, מלח, פלפל, אבקת מרק, ושופכים מעל.

מפזרים פרמזן כמה שאוהבים ומכניסים לתנור מחומם 180 מעלות בערך 40 דקות.

הערות

המתכון באדיבות מקור המתכון: רות אוליבר

כתבות נוספות