פאי בשר ותפוחי אדמה

חדשות כיפה אחת מל"ו 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

7 תפו"א בינוניים

ביצה

2 בצלים

מלח, פלפל

300 גר´ בשר רזה טחון

2 בצלים

פפריקה, מלח, פלפל, כורכום (אני שמתי כמובן גם כמון)

3 כפות שמן

3 כפות מרגרינה

הוראות הכנה

מטגנים בצל, מוסיפים את הבשר, מטגנים עד שמאבד את הצבע, מוסיפים תבלינים וממשיכים לבשל עוד קצת. מוציאים את הבשר.

בינתיים מרסקים את התפו"א והבצל, סוחטים אותם לתוך כלי, ומוסיפים להם את העמילן שנשאר בתחתית הנוזלים.

כאן אמורים לטגן במחבת (זה שטיגנו בו את הבשר ובלי לנקות את המחבת).

שמים במחבת את השמן והמרגרינה. שמים על המחבת חצי מתערובת התפו"א, על זה את הבשר והבצל, ועל זה את התפו"א הנותרים. מהדקים.

ואז לטגן מצד אחד 30 דקות. ולהעביר את הפאי לצלחת, ובצורה כזו להפוך אותו.

אני לא הצלחתי בזה, ופשוט התפו"א נדבקו לי למטה למחבת.

ופשוט העברתי לתבנית והמשכתי לאפות.

אם ממשיכים במחבת מוסיפים עוד שתי כפות שמן למחבת ואז מוסיפים את הפאי ומבשלים עוד 20 דקות.

הערות

כתבות נוספות