מרק חלב קר

חדשות כיפה סטודנט נשוי 27/05/09 00:00 ד בסיון התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 ביצים

ענבים (או כל פרי אחר שמתאים כגון שזיפים, מנגו וכדומה)

0.5 כוסות סוכר

4 כוסות חלב

קוביות קרח

הוראות הכנה

1.חותכים את הענבים לחצאים

2.בקערה ניפרדת מקציפים 2 ביצים עד לקבלת קצף. תוך כדי מוסיפים את חצי מחצי כוס הסוכר כף אחרי כף עד שיבלע בהקצפה.

3.מוסיפים את החלב והענבים

ושמים במקרר לכחצי שעה.

4.בינתיים מפרידים את 2 הביצים שנישארו. מקציפים את החלבון ומוסיפים לו בהדרגה את שארית הסוכר.

5.מוציאים את הקערה מהמקרר ומוסיפים לה את הבלילה שהכנו תוך כדי עירבוב.

6.שוברים קוביות קרח(שמים קרח בשקית ושוברים אותו) ומוסיפים אותן.

זהו. להגיש. ניתן להגיש בתוך קעריות .

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא

כתבות נוספות