עוף בדלעת בתנור

חדשות כיפה בחופשת לידה 24/08/06 00:00 ל באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

6 כרעיים

2 חתיכות גדולות של דלעת חתוכות לקוביות.

צרור כסברה קצוץ דק

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית זינגביל טחון

1 כף מרק עוף

1 כפית שופ כתוש

חצי כוס שמן

הוראות הכנה

לשים את הדלעת ועוף בקערה לזרות מעל את הכוסברה

לשפוך את התבלינים ומעל הכל לשפוך את השמן.

לערבב טוב טוב עם 2 ידיים ושפוך הכל לתבנית.

להכניס לתנור לחום 200 מעלות לשעה מכוסה

לאחר מכן להוריד את כיסוי האלומיניום ולתת לעוף להשחים לבדוק מדיי פעם עם מזלג ברגע שהדלעת ועוף רכים זה מוכן (אני מגישה עם אורז לבן).

ובתאבון.

הערות

כתבות נוספות