מצרכים
פרוסות סלמון
פרוסות קישואים
פרוסות גמבה אדומה
מלח גס
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מנקים את הדג
מסדרים את הדג והירקות על נייר אפיה בתבנית
מסביב לכל פרוסת דג מפזרים קצת מלח גס
אופים בחום נמוך-בינוני עד שמוכן (בערך 40 דקות, אבל תלוי בתנור)
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
פרוסה לכל סועד כמובן-אפשר להוסיף ולשנות את הירקות
בד"כ אפשר לקנות יותר בזול דג שלם ולבקש ממוכר הדגים לפרוס אותו, יחסית למחיר הפרוסות המוכנות כבר
המתכון באדיבות עצמי