מצרכים
מצרכים:
100 ג´ שוקולד מריר
50 ג´ מרגרינה
1 חבילת פתיבר מעוכים
2 כפיות שמן
1 כוס חלב/מים
1 כפית תמצית רום
הוראות הכנה
להמיס שוקולד עם מרגרינה.
לערבב את כל החומרים יחד.
לגלגל בקוקוס/סוכריות צבעוניות.
מצרכים:
100 ג´ שוקולד מריר
50 ג´ מרגרינה
1 חבילת פתיבר מעוכים
2 כפיות שמן
1 כוס חלב/מים
1 כפית תמצית רום
להמיס שוקולד עם מרגרינה.
לערבב את כל החומרים יחד.
לגלגל בקוקוס/סוכריות צבעוניות.
כתבות נוספות