עוף בלימון כמו במסעדות הסיניות

חדשות כיפה רחל פרחן 05/05/09 00:00 יא באייר התשסט

עוף בלימון, צילום: shutterstock
עוף בלימון, צילום: shutterstock

מצרכים

חזה עוף חתוך לרצועות

כוס קמח

כפית מלח

1/2 כפית א. אפיה

כף גרידת לימון

ביצה

כף שמן

2/3 כוס מים

כף מיץ לימון

שמן לטיגון

רוטב צ´ילי מתוק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את הקמח, המלח, א. אפיה וגרידת לימון

בקערה נפרדת מערבבים חלמון, שמן, מים ומיץ לימון. טורפים היטב ומוסיפים לקערת הקמח, מערבבים טוב עד שלא יהיו גושים.

מקציפים את החלבון לקצף נוקשה ומוסיפים לבלילה בתנועות קיפול.

טובלים את רצועות חזה העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק

לאחר הטיגון שופכים על העוף רוטב צ´ילי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות