מצרכים
4 תפוחים רצוי חמוצים קלופים וחתוכים לקוביות
4 ביצים
1 ו- 1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
4 כפות יין מתוק
רבע כוס מיץ תפוזים
אגוזים/קינמון/צימוקים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן.
2. מוסיפים לתערובת את הקמח, היין
ואת התפוחים.
3. מערבבים.
4. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת האגוזים ו/או הצימוקים ו/או הקינמון
5. יוצקים לתבנית (עגולה או 2 אינגליש קייק) משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
6. אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר (אחרי שהעוגה מתקררת).
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות הגולשת