קיש גבינת עיזים שידרוג אופציונלי

חדשות כיפה בקי בובה 28/04/09 00:00 ד באייר התשסט

מצרכים

בצק פאי-אני משתמשת במלוואח (יותר מהיר קל וטעים).

למילוי:

200 גרם גבינת צאן (פרמועז, בולגרית, צפתית וכו´)

2 גביעי שמנת חמוצה

2 ביצים

2 שיני שום כתושות

תבלינים (אני כל פעם מגוונת או משתמשת בתיבול איטלקי של דורות):

3 עלי מרווה

5 עלי אורגנו

10 עלי בזיליקום

2 כפות פטרוזליה קצוצה

מלח ופלפל

לשידרוג:

חצילים קלויים-חתוכים לקוביות

פרוסות עגבניה-מספיק לכסות את הקיש

הוראות הכנה

מחממים תור ל-180. מסדרים את הבסיס ודוקרים במזלג. אופים כ-15 דק´ עד שהבצק מזהיב.

בינתיים מרסקים את הגבינה מוסיפים את כל החומרים של המילוי ומערבבים.

מוצאים את הבסיס מהתנור, מוסיפים את מילוי ואופים עוד 30-40 דק´ עד שפני הקיש משחימים.

אם משדרגים:

שמים קודם את החצילים עליהם את המילוי ולמעלה את העגבניות.

הערות

כתבות נוספות