קציפת תותים

חדשות כיפה מיצמיצ 27/03/09 00:00 ב בניסן התשסט

מצרכים

סלסלת תותים (450-350 גרם)

1 חלבון ביצה

1/2 כוס סוכר

.

הוראות הכנה

שוטפים את התותים בקערה. מסננים, מסירים את הגבעולים ומרסקים במעבד מזון.

מכניסים את מיץ התותים למיקסר עם החלבון והסוכר ומקציפים 20 דקות. מכניסים לקערה ומצננים בפריזר או במקרר. במקרר שומר המוס על תפיחתו עד 4 שעות, בפריזר עד מקסימום 6 שעות לפני ההגשה. אחר כך הוא כבר הרבה פחות מסעיר.

* מגישים כפי שהוא או בתוספת תותים, סלט פירות, או עם רוטב של פסיפלורות

מרוקנות, או אפילו עם תותים מרוסקים למיץ

הערות

כתבות נוספות