פאי רועים (shepheard's pie)

חדשות כיפה calvin 28/06/04 00:00 ט בתמוז התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בשר טחון (חצי קילו)

תפו"א

קטשופ

הוראות הכנה

1. מטגנים בצל קצוץ דק במחבת גדולה. מוסיפים את הבשר הטחון. כשהוא קצת מבושל/מטוגן מוסיפים תבלינים וקטשופ או רסק עגבניות מדולל במים עם תבלינים בפנים (יותר פשוט קטשופ...).

מערבבים עד שהבשר מבושל/מטוגן היטב.

2. מכינים מתפוחי האדמה פירה רגיל לכל דבר.

3. לוקחים תבנית או תבניות מאורכות חד פעמיות, שמים שכבה של בשר, ועליה מורחים שכבה של פירה.

4. עושים צורות יפות עם מזלג בפירה, מפזרים פפריקה לצבע, מכסים בניר אלומיניום, ולתנור.

בעקרון הכל מוכן לאכילה עוד לפני התנור, כמובן, אבל כדאי שהכל יתחבר קצת.

כדאי לתת איזה עשר דקות בלי כיסוי האלומיניום כדי שיקבל קצת צבע למעלה.

הערות

כתבות נוספות