מצרכים
סלט כרוב אדום
רכיבים:
1 ראש כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
6 גזרים קלופים ומגוררים גס
6 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות דקות
100 גרם שקדים פרוסים מולבנים קלויים
לרוטב
1/2 כוס שמן קנולה
1 כפית שמן שומשום
2 כפות מיונז
2 כפות חרדל גרגרים דיז´ון
3 כפות דבש
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
2 שיני שום כתושות
הוראות הכנה
אופן הכנה:
1. הסלט : מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
2. הרוטב : שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים היטב עם המכסה ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
3. יוצקים את הרוטב מיד על הסלט ומערבבים עד שהכרוב מאבד מנפחו. זורים את השקדים הקלויים מעל, מקפיצים קלות ומגישים מיד.