מרק פטריות וגריסים

חדשות כיפה עוד שניה 18/01/09 00:00 כב בטבת התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 בצל חתוך לקוביות

25 גרם חמאה/מחמאה

חצי כוס גריסי פנינה

200 גרם פטריות חתוכות

1 גזר חתוך לקוביות - לא חובה

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות - לא חובה

3 שיני שום קצוצות

2 כפות קמח

1 כף פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל שחור

1 כף אבקת מרק פיטריות

7 כוסות מים רותחים

כף יין לבן - לא חובה

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עם החמאה עד שיזהיב. מוסיפים את הגריסים ובוחשים.

מוסיפים את הפטריות, הגזר, תפו"א והשום ובוחשים. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב.

מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, אבקת המרק, היין והמים, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מנמיכים את האש, ומבשלים כשעה (מדי פעם בוחשים).

הערות

6 מנות

המתכון באדיבות אתר בישולים של אוסם (שדרוג)

כתבות נוספות